Groen Weert logo editor
 X 
Wandelen met Groen Weert op do. 26 april
geplaatst 14-2-2012
Stichting Groen Weert verzorgt in samenwerking met de wijkraad ''Ronde de Kazerne'' een boomwandeling in het bungalowpark en de Lichtenberg.
De wandeling start bij de Altweerterkapel om 19 h. en duurt ca. 1,5 uur. Maar eerst wordt u door de Wijkraad op koffie en thee getrakteerd.

Bomen, en groen in het algemeen, zijn belangrijk voor de mens. Zij zorgen voor aankleding van straten, tuinen en het landschap. We kunnen genieten van hun vorm, bloeiwijze en hun vruchten. Daarnaast zijn bomen gratis leveranciers van zuurstof en onmisbaar voor het leven op onze aarde. Bovendien filteren ze CO2 en fijnstof uit de lucht en bevorderen zo mede onze gezondheid.
De gidsen kunnen u veel wetenswaardigheden vertellen over bomen. Ook een ambtenaar van de afdeling Groen van de gemeente zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.
Kortom; we nodigen u uit om samen met de bewoners van het Bungalowpark te genieten van de wereld van de bomen. De deelname aan deze excursie is kosteloos. Een vrijwillige bijdrage wordt door de Stichting Groen Weert natuurlijk altijd bijzonder op prijs gesteld