Groen Weert logo editor
 X 
Presentatie boekje 'Bomenrouten Land van Weert'
geplaatst 14-6-2020
Op donderdag 18 juni worden in het wijkpark De Weijer de eerste exemplaren van het boekje ‘Bomenrouten Land van Weert’ uitgereikt.
  • 10:00 uur: Ontvangst in de boomgaard van de Weijer (einde Doolhofstraat) met koffie en cake.
  • 10:15 uur: Welkomstwoordje door Gerard Hendriks met overhandiging van het boekje aan de wethouder Martijn van den Heuvel uit Weert en wethouder Frank Voss uit Nederweert.
  • 10:20 uur: Gelegenheid voor een woordje door de wethouders.
  • 10:30 uur: Mogelijk nog een presentatie met een gedicht
  • 10:35 uur : Napraten. Er is ruimte voldoende om op afstand te blijven. Zo gewenst loopt men door het park.
  • 10:45 uur: Verkoop van de boekjes voor belangstellenden tot 12.00 uur, voor de prijs van €2,50,- per stuk.
In het boekje staat een wandeltocht door de Biest en het centrum van Weert, een wandeltocht door Nederweert en drie fietstochten door Weert en Nederweert. Het boekje is na de presentatie te koop bij de erkende boekhandelaren en in het NMC. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het boekje kost slechts € 2,50 mede door ondersteuning van de gemeente Weert en Nederweert.Na het maandenlang thuis zitten kunnen we weer langzaam ontspannen en genieten van de natuur. Op de knooppuntenfietsroutes kan het bij mooi weer erg druk zijn. De in boekje beschreven tochten gaan over rustige fietspaden en buitenwegen. U ontdekt plekken waar u nog nooit geweest bent met de mooiste bomen van het Weerterland. Een aanrader.
Omslag_boekje_Bomenrouten_Land_van_Weert